Kvalita a bezpečnosť potravín - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Vymedzenie základných definícií týkajúcich sa kvality i bezpečnosti potravín, popis faktorov vplývajúcich na kvalitu potravín, predstavienie analytického modelu kvality potravín, popis systémov kvality a bezpečnosti potravín implementovaných potravinárskymi podnikmi, ale aj európskeho systému RASFF - rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá.