Potravinové kauzy a opatrenia proti potravinovým podvodom - Knošková, Ľubica, 1965-
Potraviny bezpečné, nebezpečné. Princípy politiky bezpečnosti potravín EÚ. Potravinové kauzy a ich vplyv na dôveru spotrebiteľa. Úradné kontroly potravín so zameraním sa na maloobchodnú sieť. Prehľad o pokutách.