Ethics, intercultural communication and globalisation - Némethová, Ildikó, 1974-
Globalizácia a kultúrna prerpojenosť. Kultúrne hodnoty a presvedčenia a rozhodnutia v správaní v interkultúrnom stretnutí. Obozretná, kultúrna a etická interkultúrna komunikácia.