Policies affecting highly skilled international migration - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Analýza politík zameraných na ovplyvňovanie migrácie vysoko kvalifikovaných pracovných síl. Reštriktívne emigračné a imigračné politiky. Reparačné politiky. Udržiavacie politiky. Náborové politiky. Návratové politiky. Politiky zamerané na transfer poznatkov a finančných prostriedkov. Politika kooperácie.