Identifikácia kritických miest gramotnosti - internet a digitálna gramotnosť - Orgonáš, Jozef, 1957-
Spoločná spotrebiteľská politika EÚ a jej uplatnenie v SR s dopadom na vzdelávanie spotrebiteľov. Z pohľadu identifikácie kritických miest gramotnosti je veľmi dôležité systemizované vzdelávanie a rozsev informácií pre spotrebiteľov, a to výrobcami, obchodníkmi, nezávislými inštitúciami. Identifikácia problémov v oblasti digitálnej gramotnosti a používania internetu.