Najdôležitejšie zmeny nového katastrálneho zákona platné od 1.7.2015 - Brindzová, Zuzana
Nový katastrálny zákon platný od 1.7.2015 prinesie úpravu na úseku katastra, zavedie evidenciu cien nehnuteľností, zjednoduší prístup k výpisom z katastra, umožní používanie elektronických výpisov z katastra v praxi.