Mobilita pracovnej sily a eurozóna - Muchová, Eva, 1961-
Migrácia pracovnej sily – teoretické východiská a historický náčrt. Migrácia v európskom priestore a USA. Migrácia pracovnej sily v predkrízovom a pokrízovom období v Európskej únii. Miera nezamestnanosti v krajinách eurozóny. Čistá migrácia v krajinách strednej a východnej Európy.