<The> increasing importance of shopping centres - Folvarčíková, Lucia, 1982-
Význam nákupných centier pre európsku ekonomiku (ESTC, ICSC Europe 2008) a ich typologické rozdelenie. Kritériá pre úspešné nákupné centrum. Charakteristika obchodných centier na Slovensku.