Dynamika vývoja HDP a dôchodkovej a majetkovej nerovnosti - Lisý, Ján
Ekonomický rast podľa Simona Kuznetsa a Kuznetsova hypotéza. Vývoj názorov na Kuznetsovu krivku. Dynamika vývoja HDP a nominálnych, resp. reálnych miezd SR za obdobie od r. 2003 do 2013.