Empirická analýza vplyvu EMU na vybrané makroekonomické ukazovatele - Leško, Peter, 1989-
Úžitky menovej únie. Menová únia a cenová stabilita. Menová únia a medzinárodný obchod. Náklady menovej únie. Miera rastu reálneho HDP. Miera rastu celkovej produktivity výrobných faktorov.