Marketing oriented on the seniors - Matušovičová, Monika, 1967-
Rozličné vnímanie seniorov spoločnosťou v EÚ a na Slovensku. Marketingové aktivity zamerané na seniorov. Faktory: presvedčenie o kvalite, komplexnosť služby, poradenstvo pri obstaraní, dôraz pri zdravotnom úžitku produktu. Významnosť racionality u seniorov pri obstarávaní produktu.