Vplyv výrobkov na trvalo udržateľný rozvoj - Čimo, Jozef
Koncepcia trvalo udržateľného rozvoja. Stratégia EÚ pre trvalo udržateľný rozvoj. Vplyv priemyselného rozvoja na životné prostredie. Koncepcia smerovania k nulovému odpadu. Enviromentálne orientované stratégie. Enviromentálne vhodný výrobok. Nový pohľad na životný cyklus výrobkov. Štádium regenerácie výrobku, štádium recyklácie výrobku.