Životné cesty z pohľadu slovenských vykokoškolákov - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Odpovede na otázky smerujúce k preferovanej životnej ceste a hodnotovej orientácii mladých ľudí. Životná cesta úzko súvisí s mierou spokojnosti človeka s vlastným životom, duševnou pohodou a celkovou kvalitou života osobnosti.