Možnosti využitia e-learningom podporovaného vzdelávania na stredných školách - Hlavatý, Ivan, 1978-
E-learning ako súčasť modernizácie výchovno-vzdelávacieho procesu. Vzdelávanie prostredníctvom e-learningu. E-learning z pohľadu strategického učenia. Formy vzdelávania prostredníctvom e-learningu. Výhody a nevýhody elektronického kurzu.