Selected determinants of the external environment of the educational institution - Hasprová, Mária, 1970-
Education and Training 2020 (E&T 2020) - nový strategický rámec spolupráce v EÚ: celoživotné vzdelávanie, úroveň kvality a efektivity vzdelávania, sociálna kohézia a rovnosť, kreativita a inovácie. Benchmarky pre E&T 2020. Vývoj demografického, ekonomického a technologického prostredia na Slovensku.