Analysis of the global and European market of active and intelligent food packaging - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Definícia aktívnych a inteligentných obalov, ich kategorizácia a využite v potravinárskom priemysle. Analýza vývoja globálneho a európskeho trhu obalov. Analýza vývoja a súčasného stavu využitia aktívnych a inteligentných obalov v Európe a celosvetovo.