Do generations matter when marketing water? A study of consumption preferences across Generations X, Y, Z and Swing generation of seniors - Kopaničová, Janka, 1979-
Prieskum spotrebiteľských preferencií v oblasti spotreby balenej vody alebo vody z kohútiku. Potvrdená rozdielnosť preferencií v rámci generačných skupín.