Systémy manažérstva vzťahujúce sa na bezpečnosť a kvalitu potravín - Karkalíková, Marta
Inštitucionálne zabezpečenie bezpečnosti a kvality potravín na medzinárodnej a národnej úrovni a identifikácia implementácie systémov manažérstva na bezpečnosť a kvalitu potravín. Systémy manažérstva kvality a bezpečnosti potravín majú pozitívny vplyv na výslednú kvalitu potravinárskych produktov, ako aj na budovanie pozitívneho vnímania organizácie z pohľadu spotrebiteľov.