Aktuálne problémy príjmovej nerovnosti a chudoby na Slovensku - Holková, Vieroslava
Príjmová nerovnosť na Slovensku. Príjmová nerovnosť podľa Giniho koeficientu v SR v rokoch 2005-2013. Chudoba na Slovensku. Miera rizika chudoby v SR a EÚ27. Miera rizika chudoby podľa krajov. Miera rizika chudoby v SR podľa počtu členov domácností. Vývoj miery rizika chudoby alebo sociálneho vylúčenia v SR (2005-2013).