Agnoskácia stratifikácie príjmov obyvateľov na Slovensku - Pauhofová, Iveta
Zmeny v stratifikácii príjmov obyvateľov Slovenska. Analýza výsledkov za predkrízové a krízové obdobie. Sledovanie makroekonomického rámca formovania príjmov, priestoru pre spotrebu a sklon k úsporám. Regionálny rozmer stratifikácie príjmov.