Kapitálový trh vs. reálna ekonomika – empirická analýza - Prno, Róbert
Prehľad literatúry demonštrujúcej vplyv finančného systému na ekonomický rast. Prehľad literatúry demonštrujúcej vplyv ekonomického rastu na vývoj finančného systému. Prehľad literatúry vylučujúcej prepojenie finančného systému a ekonomického rastu. Vplyv kapitálového trhu na vývoj reálnej ekonomiky, resp. reálneho ekonomického rastu. Interpretácia ekonometrických meraní.