Spotrebiteľská gramotnosť a vzdelávanie spotrebiteľov v Európskej únii - Kličková, Šárka
Teoretické východiská a poznatky súvisiace so spotrebiteľskou gramotnosťou a predstavenie možností vzdelávania spotrebiteľov a formy zvyšovania spotrebiteľskej gramotnosti prostredníctvom digitálnych e-learningových aplikácii. Príspevok nerealizoval vlastný primárny prieskum, avšak ponúka výsledky sekundárneho charakteru a poskytuje prehľad prieskumu realizovaného vo Veľkej Británii zameraného na úroveň spotrebiteľskej gramotnosti.