Aktuálne otázky analýzy a riadenia likvidity komerčných bánk - Horvát, Ján
Likvidita banky je pilierom stability bankového sektora a v tomto kontexte je veľmi úzko prepojená s problematikou solventnosti a regulácie bankového sektora. Problematika likvidity bánk v rámci dokumentov Basel III.