Motivátory udržateľnej spotreby generácie X - Kopaničová, Janka, 1979-
Príspevok prezentuje parciálne výsledky výskumnej štúdie zameranej na zisťovanie hodnôt, postojov a spotrebiteľského správania súvisiaceho s trvalo udržateľnou spotrebou. Predmetom analýzy je pochopiť hodnoty a odhaliť motivátory, kritériá výberu pri kúpe, spotrebe a likvidácii produktov, a to z aspektu trvalo udržateľnej spotreby u slovenskej generácie X.