Kvalita ako konkurenčná výhoda v sektore služieb - Lacková, Alica
Analýza a zhodnotenie súčasnej úrovne kvality turistických informačných centier v Slovenskej republike. Vplyv kvality na konkurencieschopnosť. Ekonomický význam konkurencieschopnosti. Index globálnej konkurencieschopnosti. Konkurencieschopnosť SR. Kvalita v službách, riadenie kvality v službách.