Patentová politika ako nástroj rozvoja podnikov - Gubová, Klaudia, 1986-
Prieskum zameraný na služby poskytované patentovými zástupcami. Cieľom prieskumu bolo priblížiť prácu patentových zástupcov na Slovensku a zistiť akou časťou sa patenty podieľajú na ich práci, kto najčastejšie využíva ich služby, aké služby najviac využívajú ich klienti a podobne.