Štruktúra a tendencie spotreby v domácnostiach dôchodcov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Štruktúra a tendencie spotreby v domácnostiach dôchodcov. Dynamika spotrebných výdavkov domácností dôchodcov v porovnaní s domácnosťami zamestnancov. Vývoj štruktúry výdavkov domácností dôchodcov a zamestnancov v rokoch 2007 a 2011. Výdavky domácností dôchodcov na základné životné potreby a zdravie podľa vekových kohort v rokoch 2007-2011. Porovnanie výdavkov na bývanie a na ostatné (luxusné) statky v domácnostiach dôchodcov a zamestnancov v rokoch 2007-2011.