Vozmožnosti daľnejšego razvitija torgovo-ekonomičeskich otnošenij meždu Slovakijej i Rossijej - Kašťáková, Elena, 1974-
Zmeny v obchodno-ekonomických vzťahoch Slovenskej republiky v 90. rokoch 20. storočia. Význam zahraničného obchodu SR. Obchodno-ekonomické vzťahy Slovenska a Ruskej federácie. Snaha o udržanie dobrých politických vzťahov.