<La> Localisation d`unités commerciales dans le cadre du developpement urbain de Bratislava du point de vue de la politique européenne de cohesion territoriale - Kita, Pavol
Európska politika kohézie a regionálneho rozvoja a stratégia Európa 2020. Lokalizácia predajných jednotiek v kontexte rozvoja hlavného mesta SR Bratislavy. Význam tejto lokalizácie v regionálnom rozvoji. Výsledky prieskumu.