Vybrané problémy marketingu orientovaného na segment seniorov - Matušovičová, Monika, 1967-
Proces aktívneho starnutia populácie. Potenciál segmentu seniorov na trhu cestovného ruchu. Seniori ako cieľová skupina na trhu cestovného ruchu.