Dosahy zmien spotrebiteľského správania na úpravu marketingových programov v bankovom sektore SR ako súčasti bankového sektora EÚ - Jamborová, Erika Mária
Medzinárodné marketingové stratégie v bankvom sektore. Medzinárodný marketingový mix v bankovníctve. Medzinárodná personálna politika. Medzinárodná procesná politika a politika fyzického prostredia. Vplyv dosahov finančnej a hospodárskej krízy na vývoj spotrebiteľského správania.