Koncepčný rámec hodnotenia úspešnosti marketingových projektov - Oreský, Milan, 1956-
Teória a prax v súčasnosti pozná vyše šesťdesiat rôznych marketingových merných ukazovateľov. Zistenia v praxi však potvrdzujú nízku mieru ich poznania a využívania. Na druhej strane absentuje ich ucelenejšie teoretické spracovanie. Tento nedostatok má za cieľ odstrániť i pripravovaný predmet - hodnotenie úspešnosti marketingových projektov – a najmä spracovanie vedeckých, odborných článkov a statí v rámci prípravy predmetu.