Ekologické inovácie v Slovenskej republike - Pásztorová, Janka, 1960-
Environmentálny trh. Hodnotenie dopadov jednotlivých opatrení na riešenie problémov životného prostredia. Ekologické inovácie v Slovenskej republike. Komparácia politických opatrení na podporu ekologických inovácií v Európskej únii.