Vývoj podnikateľského prostredia SR po zmiernení dopadov finančno-hospodárskej krízy - Rosenberg, Miloslav
Vývoj a stav malých a stredných podnikov v Slovenskej republike. Postavenie MSP vo vybraných odvetviach. Technologická náročnosť a inovačná schopnosť odvetví a podnikateľských subjektov. Európsky priemysel na začiatku 21. storočia a úlohy členských štátov EÚ.