Kľúčové faktory retailového mixu na zahraničných trhoch - Pavliková, Marta
Teoretické prístupy k vymedzeniu retailmanažmentu. Faktory retailového mixu - produkt, cena, komunikácia, distribúcia. Štandardizácia a adaptácia kľúčových retailových faktorov.