Súčasné trendy v spotrebiteľskom správaní pri nákupe a spotrebe potravín na Slovensku a v Českej republike - Šášiková, Mária
Charakteristika maloobchodného trhu s potravinami na Slovensku a v Českej republike. Spotrebiteľské správanie pri nákupe a spotrebe potravín v rokoch 2006-2014. Výsledky prieskumu.