Strategický pohľad na environmentálnu udržateľnosť podnikania - Škorvagová, Simona
Chápanie trvalo udržateľného rozvoja. Environmentálna udržateľnosť. Udržateľnosť ako nevyhnutná súčasť podnikateľskej a marketingovej stratégie - strategický pohľad.