Budúcnosť elektromobility v Slovenskej republike - Rehák, Róbert, 1984-
Analýza súčasných trendov v automobilovom priemysle z hľadiska využívania alternatívnych palív so zameraním na elektromobilitu, identifikácia možnosti využitia elektromobilov na slovenskom trhu a návrh odporúčaní, ktoré by viedli k zvýšeniu predaja elektrických vozidiel na Slovensku.