Inovatívne riešenia cloudových služieb v malých a stredných podnikoch - Škvarčeková, Oľga
Cloud computing predstavuje cestu k efektívnejšiemu a pružnejšiemu využívaniu informačno-komunikačných technológií vo firmách. Využívanie cloud computingu v malých a stredných firmách v 23 európskych krajinách. Modely nasadenia cloud computingu. Výhody a riziká cloud computingu. Využívanie cloudových služieb v sektore MSP. Výsledky prieskumu pre Slovensko.