Spotrebiteľské zmluvy - Veterníková, Mária, 1964-
Priblíženie aktuálnej právnej úpravy spotrebiteľských zmlúv, ktoré bežne uzatvárajú dodávatelia so spotrebiteľmi. Pre spotrebiteľskú zmluvu je charakteristické, že spotrebiteľ vstupuje do zmluvného vzťahu s dodávateľom za zmluvných podmienok, ktoré si vopred určil dodávateľ. Všeobecné pravidlá pre dojednanie podmienok v spotrebiteľských zmluvách podrobnejšie špecifikuje Občiansky zákonník.