Riziká intenzívnej produkcie poľnohospodárskych plodín na výrobu biopalív v rozvojových krajinách - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Biopalivá, ich hlavné výhody a nevýhody. Najväčší producenti biopalív. Produkcia biopalív podľa vybraných krajín. Krajiny s najväčšou spotrebou biopalív. Biopalivá a poľnohospodárska produkcia. Afrika, vývoj počtu obyvateľstva, zahraničné investície do pôdy, podvýživa detí.