Reverzná logistika v podnikovej praxi - Marečková, Zuzana
Reverznú logistiku je potrebné chápať ako neoddeliteľnú súčasť logistických procesov. Cieľom príspevku je priblížiť vymedzenie reverznej logistiky, problematiku vývoja, súčasného stavu, bariér a výhod plynúcich z riadenia spätných materiálových tokov a reverznej logistiky.