Teoretické a praktické skúsenosti s realizáciou GPP v SR - Marečková, Zuzana
Súčasný stav poznatkov o zelenom verejnom obstarávaní. Realizácia GPP (Green public procurement) vo vybraných krajinách Európskej únie. Miera využívania GPP v SR.