Dynamika ISO manažérskych štandardov - Džubáková, Martina
Globalizácia a otváranie medzinárodných trhov, ich vyspelosť a nasýtenosť významne vplýva na rozsah a štruktúru používania manažérskych štandardov, ich implementáciu a certifikáciu. Cieľom článku a súvisiaceho výskumu je podrobnejšia analýza certifikácie podľa uvedených štandardov z pohľadu možných vzájomných väzieb, vývoja geografickej štruktúry certifikácie a dynamiky rastu na jednotlivých trhoch.