Changes in Development of International Trade in the Period of Financial Crisis - Consequences for Economic Interests of the Slovak Republic - Baláž, Peter
Konkurencieschopnosť EÚ a jej vplyv na pozície v medzinárodnom obchode. Ázijské ekonomiky v medzinárodnom obchode. Dôsledky vývoja globálnej ekonomiky pre slovenskú ekonomiku. Komparácia vývoja hodnoty exportu a HDP na Slovensku.