Ekonomické a sociálne aspekty družstevného podnikania v SR - Šúbertová, Elena
Hlavné poslanie družstiev - dlhodobá starostlivosť o členov a zamestnancov družstiev, ktorá je prínosom pre ekonomický a sociálny rozvoj regiónov. Úlohy jednotlivých foriem družstiev v ekonomickom a sociálnom rozvoji SR. Poľnohospodárske družstvá. Výrobné družstvá. Spotrebné družstvá. Bytové družstvá.