<The> 21st Century – the Qualitative Changes in the Global Integrated - Balhar, Vítězslav, Jr
Transatlantický obchod a investičné partnerstvo USA - EÚ. Nová globálna ekonomická integrácia - európska a ázijská únia. Pozícia Ruska v integračných aktivitách v Európe a Ázii.