Konkurencieschopnosť podniku - Pružinský, Michal, 1952-
Východiská pre získanie konkurenčnej výhody, ktorá má viesť k udržaniu konkurenčnej pozície podniku na trhu. Zhodnotenie konkurencieschopnosti podniku a návrh opatrení na udržanie tejto konkurencieschopnosti, prípadne jej zvýšenie.