Zamestnanosť v kontexte stratégie Európa 2020 - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Zamestnanosť ako jedna z oblastí tvoriacich piliere stratégie Európa 2020. Faktory súvisiace s oblasťou zamestnanosti. Zamestnanosť na Slovensku a v Európskej únii. Predpokladaný vývoj miery zamestnanosti.