Biomasa šanca pre rozvoj vidieka v 21.storočí - Polák, Matej
Situácia a perspektívy rozvoja biomasy v súvislosti s rozvojom vidieckych regiónov Slovenska. Analýza pôdneho potenciálu Slovenska, súčasný stav a perspektívy jeho efektívneho využitia v prospech ekonomického rozvoja vidieckych sídiel.